Persoonlijke gegevens

Naam: Selsig

Voornamen: Dwayne Taurean Alvaro Maria

Roepnaam: Dwayne

Adres: Drossaard

PC / Woonplaats: 4624KA Bergen op Zoom

Telefoon: 06-18016588

Burgerlijke staat: Ongehuwd

Geboortedatum: 29 Juli 1984

Geboorteplaats: Bergen op Zoom

Nationaliteit: Nederlandse

Opleidingen

Gertrudis college te Roosendaal

Diploma behaald in: 2001

Studierichting: MAVO

Vakkenpakket: Nederlands, Engels, Duits, Wiskunde, Natuurkunde, Biologie, Economie

Zoomvliet college te Roosendaal

Diploma behaald in: 2006

Studierichting: MBO - ICT Beheerder Niveau 4

Werkervaring

Van december 1998 tot mei 2001 was ik Assistent Netwerkbeheerder bij Gertrudis College. Daar verrichtte ik de volgende werkzaamheden: Computers onderhouden en programma’s installeren voor leraren en leerlingen.

Van maart 2004 tot september 2004 was ik werkzaam bij KB Computer Services. Hier verrichtte ik de volgende werkwerkzaamheden: Helpen in de winkel, computers van klanten repareren en nieuwe computers assembleren.

Van Februari 2005 tot September 2006 werkte ik bij PC Zaak.nl. Hier verrichtte ik de volgende werkwerkzaamheden: Helpdesk, klanten helpen in de winkel, computers van klanten repareren en nieuwe computers bouwen.

Van oktober 2006 tot september 2014 was ik werkzaam bij IT-Workz. Hier heb ik inmiddels verschillende functies vervuld.

  • Tot juli 2007 werkte ik op de helpdesk. Hier verleende ik ondersteuning op de softwarepakketten die geïnstalleerd waren bij de klanten. Daarnaast deed ik ook verschillende taken m.b.t. accountbeheer.

  • Vanaf juli 2007 tot december 2008 werkte ik aan de functionele inrichting van SharePoint 2003 en SharePoint 2007. Ook heb ik meegedaan met een Migratietraject van SharePoint 2003 naar SharePoint 2007 m.b.v. Quest Migration manager. Hierbij was het noodzakelijk dat ik de functionaliteiten van SharePoint 2003 kende en deze activeerde in SharePoint 2007.

  • Vanaf december 2008 tot september 2014 werkte ik technisch en functioneel aan SharePoint. Hierbij hielp ik de klant met het inrichten van hun intranet, zoals het aanmaken van lijsten, bibliotheken en workflows. Ik gaf training aan gebruikers en verrichtte consultancy werkzaamheden. Daarnaast gaf ik advies aan de afdeling Architectuur voor de SharePoint omgeving en zorgde ik voor technische oplevering, zoals het installeren van Windows Server, SharePoint server, SQL server. Ook hield ik SharePoint up-to-date door het testen en installeren van patches en service packs en ik meldde eventuele storingen bij Microsoft Support. Customisations en solutions werden door mij getest en geïnstalleerd. Migraties tussen SharePoint 2003, 2007, 2010 en 2013 heb ik ook voltooid. Hiervoor heb ik gebruik gemaakt van de standaard mogelijkheden die Microsoft beschikbaar stelt en migratietools van leveranciers.

Inmiddels zijn er verschillende SharePoint configuraties opgeleverd die gebruik maken van verschillende autenticatiemethodes, zoals: Classic authentication, claims based authentication, TMG 2010 forms en ADFS authentication.

Van september 2014 tot heden ben ik werkzaam bij DataByte.

Hier ontwikkel ik Apps voor SharePoint en Office 365 in C# .NET via WebForms en/of MVC. De apps worden gehost op in de Azure Cloud services van Microsoft. Ook ontwikkel ik generieke web applicaties. Ik migreer content naar SharePoint Online vanuit een bestaande SharePoint omgeving of een Fileserver. Ik bracht wensen van klanten in kaart en vertaalde deze naar IT-opdrachten. Ik train gebruikers en key-users. Ook verricht ik consultancy werkzaamheden. Ik help bij het herindelen van SharePoint content en het optimaliseren van werkprocessen. De doelgroepen zijn onderwijs, zorg en bedrijven.

Daarnaast automatiseer ik veelvoorkomende beheerstaken. 2 Scripts die ik in op mijn privé server draai, heb ik gepubliceerd via Codeplex:


Kennis van

Diverse hardware zoals computers, tablets/slates, telefoons, enz

Enkele voorbeelden van softwarepakketten:

Hyper-V

Windows

SharePoint

Office

Adobe

HTML5 / PHP / MYSQL / Javascript / C# / WebForms / MVC / PowerShell

WordPress / Bootstrap

In het bezit van

Rijbewijs: B

MCP

MCDST

MCSA

MCTS

Taalvaardigheid

Nederlands: moedertaal

Engels: goed

Duits: gemiddeld

Frans: Matig