Persoonlijke gegevens

Naam: Selsig

Voornamen: Dwayne Taurean Alvaro Maria

Roepnaam: Dwayne

Adres: Drossaard

PC / Woonplaats: 4624KA Bergen op Zoom

Telefoon: 06-18016588

Burgerlijke staat: Ongehuwd

Geboortedatum: 29 Juli 1984

Geboorteplaats: Bergen op Zoom

Nationaliteit: Nederlandse

Opleidingen

Gertrudis college te Roosendaal

Diploma behaald in: 2001

Studierichting: MAVO

Vakkenpakket: Nederlands, Engels, Duits, Wiskunde, Natuurkunde, Biologie, Economie

Zoomvliet college te Roosendaal

Diploma behaald in: 2006

Studierichting: MBO - ICT Beheerder Niveau 4 

Werkervaring

Van december 1998 tot mei 2001 was ik Assistent Netwerkbeheerder bij Gertrudis College. Daar verrichtte ik de volgende werkzaamheden: Computers onderhouden en programma’s installeren voor leraren en leerlingen.

Van maart 2004 tot september 2004 was ik werkzaam bij KB Computer Services. Hier verrichtte ik de volgende werkwerkzaamheden: Helpen in de winkel, computers van klanten repareren en nieuwe computers assembleren.

Van Februari 2005 tot September 2006 werkte ik bij PC Zaak.nl. Hier verrichtte ik de volgende werkwerkzaamheden: Helpdesk, klanten helpen in de winkel, computers van klanten repareren en nieuwe computers bouwen.

Van oktober 2006 tot september 2014 was ik werkzaam bij IT-Workz. Hier heb ik inmiddels verschillende functies vervuld.

Inmiddels zijn er verschillende SharePoint configuraties opgeleverd die gebruik maken van verschillende autenticatiemethodes, zoals: Classic authentication, claims based authentication, TMG 2010 forms en ADFS authentication.

Van september 2014 tot december 2015 was ik een .NET C# ontwikkelaar bij DataByte. Enkele van de activiteiten: Het ontwerpen van SharePoint farm architecturen, het ontwikkelen van SharePoint Apps voor Office 365 en Azure, het ontwikkelen van algemene webapplicaties, het migreren van content naar SharePoint Online, het identificeren van klantbehoeften en het ontwerpen van SharePoint site structuren, het trainen van gebruikers en key-users, en het richten op Onderwijs, Gezondheidszorg en Bedrijfsleven gebruikers.

Van januari 2016 tot augustus 2018 was ik een medewerker ICT bij CSG Calvijn. Enkele van de activiteiten: Het ontwikkelen van C# .NET applicaties om veelvoorkomende processen te automatiseren, het monitoren van server- en netwerkprestaties, het adviseren over prestatie- en beveiligingsverbeteringen, het definiëren van KPI’s en het ontwikkelen van rapporten, het ontwerpen en ontwikkelen van Power BI Dashboards, het uitvoeren van auditprocedures op Office 365, het verstrekken van technische informatie aan zakelijke partners om de technische ondersteuning te versnellen, het migreren van content naar SharePoint Online, het identificeren van klantbehoeften en het ontwerpen van SharePoint site structuren, het trainen van gebruikers en key-users, en (her)inrichten SharePoint content.

Van augustus 2018 tot nu ben ik een cloud solution architect bij CVO Shared Service Organisatie. Enkele van de activiteiten: Het ontwerpen en implementeren van Microsoft 365 oplossingen voor instellingen voor voortgezet onderwijs, met behulp van SharePoint, Exchange, Microsoft Teams, Microsoft Azure Services, C# .NET. Het geven van begeleiding en best practices op het gebied van Microsoft 365 architectuur, beveiliging, governance en compliance. Het leiden van projecten en teams om hoogwaardige oplossingen te leveren die voldoen aan de klantvereisten en verwachtingen. Het bijhouden van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van Microsoft 365 technologieën.

Daarnaast automatiseer ik veelvoorkomende beheerstaken. 2 Scripts heb ik gepubliceerd via Codeplex:

Kennis van

Diverse hardware zoals computers, tablets/slates, telefoons, enz

Enkele voorbeelden van softwarepakketten:

Hyper-V

Windows

SharePoint

Office

Adobe

HTML5 / PHP / MYSQL / Javascript / C# / WebForms / MVC / PowerShell

WordPress / Bootstrap

In het bezit van

Rijbewijs: B

MCP

MCDST

MCSA

MCTS

Taalvaardigheid

Nederlands: moedertaal

Engels: goed

Duits: gemiddeld

Frans: Matig